قصور پزشکی

اعتراض پسر کیارستمی به بازی انتخاباتی دولت با پرونده پدرش

 

به گزارش رویش نیوز به نقل از فردا: روز گذشته بود که در گزارشی به این موضوع پرداختیم که پس از فوت عارف لرستانی و قوت گرفتن احتمال وجود قصور پزشکی درپرونده درمانی این بازیگر کشورمان؛ موجی از ناراحتی و عصبانیت در میان جامعه هنری کشور در ارتباط با این موضوع به وجود آمده است. موجی که درست یک سال پیش و در پرونده پزشکی عباس کیارستمی نیز به وجود آمده بود.
اما در این میان اظهارنظر نسنجیده وزیر پرحاشیه دولت یازدهم در ارتباط با پرونده درمانی عباس کیارستمی همان‌طور که پیش از این پیش‌بینی کرده بودیم با واکنش‌های منفی خانواده و اطرفاین این هنرمند بزرگ روبرو شد.
روزنامه جوان در شماره امروز خود به تحلیل این موضوع پرداخته است. در بخش‌هایی از گزارش این روزنامه در ارتباط با این ماجرا آمده است: با گذشت کمتر از ۲۴‌ساعت از صحبت‌هاي وزير بهداشت، بهمن کيارستمي به اين موضوع واکنش نشان داده و ابراز تعجب کرده که چرا وزير بهداشت پرونده پزشکي عباس کيارستمي را با ماجراهاي کوي دانشگاه و کهريزک مقايسه کرده است.
سيدحسن قاضي‌زاده‌هاشمي درباره نتيجه پرونده پزشکي عباس کيارستمي گفت: «براي پاسخ به اين سؤال که چرا پرونده مرحوم کيارستمي تاکنون اعلام نشده بايد به تمام پرونده‌هاي بلاتکليفي که تاکنون اعلام رأي نشده، نگاه کنيم و در اين رابطه هيچ چيز بهتر از راستي و درستي نيست. اگرچه من هم‌اکنون مسئولم و بايد پاسخگو باشم، اما مي‌خواهم بپرسم تکليف پرونده آقاي کيارستمي چه شد و چرا در قوانيني که داريم اينقدر ناتوان هستيم و در يک سلسله باطل گرفتار مي‌شويم. در پرونده کيارستمي نيز مانند پرونده کوي دانشگاه و کهريزک اين سؤال مطرح است که نتيجه رسيدگي به اين پرونده چه شد؟»
جالب آن که این اظهارات وزیر بهداشت که پیش از این به سیاسی و انتخاباتی بودن آن پرداخته بودیم، از دید فرزند مرحوم کیارستمی نیز صرفا با همین هدف بیان شده است: بهمن کيارستمي درباره مقايسه پرونده پزشکي پدرش با وقايعي همچون کهريزک و کوي دانشگاه به ايسنا گفت: «برايم عجيب است که پرونده پزشکي عباس کيارستمي با پرونده‌هاي کهريزک و کوي دانشگاه مقايسه مي‌شود. صحبت‌هاي آقاي هاشمي برايم تعجب‌برانگيز بود و فکر مي‌کنم پيش از انتخابات رياست جمهوري طرح چنين مسئله‌اي دو هدف دارد؛ اول اينکه اين پرونده هم به شکل آشناي پرونده‌هاي مشابه، مورد بهره‌برداري سياسي جناح‌ها قرار گرفته و بعد از يک سال سکوت، شنيدن چنين اظهارنظرهايي چند هفته مانده به انتخابات چندان دلگرم‌کننده و جدي نيست.»
کيارستمي در ادامه خاطرنشان کرد: «نکته دوم اين است که به نظر مي‌رسد آقاي هاشمي (وزير بهداشت) به جاي اينکه خود را در مقام مسئول ببيند، ترجيح داده است که در مقام يک منتقد قرار گيرد، اين در حالي است که در مراسمي که ايشان روز گذشته (۲۸ فروردين‌ماه) اظهارنظر خود را مطرح کردند، در کنارشان آقاي حريرچي ـ معاون وزارت بهداشت ـ‌ ايستاده است. ايشان در بيشتر جلسات پزشکي قانوني و سازمان نظام پزشکي که براي بررسي پرونده پدرم تشکيل شد، حضور داشتند و عضوي از کميسيون‌هاي تخصصي بودند و نه تنها از جزئيات پرونده مطلع هستند، بلکه در مقام کارشناس در پرونده اظهارنظر کرده‌اند، اما حالا ترجيح داده شده که توپ به زمين ديگري انداخته شود و مقامات وزارت بهداشت از مسئوليت درباره بررسي پرونده شانه خالي کنند.»
اين مستندساز در ادامه با انتقاد از عملکرد وزارت بهداشت در مورد اعلام نتيجه پرونده پزشکي عباس کيارستمي گفت: «مسئولان وزارت بهداشت اگر نتوانستند در حوزه سازمان نظام پزشکي پيگيري دقيق‌تري را انجام دهند، لااقل مي‌توانستند اين کار را در پزشکي قانوني که فعاليتش زير نظر خود وزارتخانه است انجام دهند، اما پزشکي قانوني هم با اينکه ماه‌هاست با حضور نماينده وزارت بهداشت در حال بررسي اين پرونده است، گزارش روشن و کاملي ارائه نکرده است.»
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا