بیمه

سال ۹۶ دفترچه بیمه سلامت روستائیان حذف می‌شود

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: با اجرای سیستم یکپارچه بهداشتی سیب در سال ۹۶ دفترچه بیمه سلامت بیمه روستایی حذف می‌شود و اطلاعات سلامت بیمه‌شدگان الکترونیکی ثبت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان٬ سعید فرجی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدمات سازمان بیمه سلامت به بیمه‌شدگان در چهار صندوق کارکنان دولت٬ روستاییان٬ سایر اقشار و خویش‌فرمایان (ایرانیان) ارائه می‌شود.

وی افزود: براساس قانون بیمه همگانی دولت مکلف است هر فردی که پوشش بیمه‌ای ندارد٬ زیر پوشش بیمه قرار گیرد که البته به دلیل هم‌پوشانی بیمه‌ای آمار دقیقی از افراد بیمه‌شده وجود ندارد.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: از اردیبهشت سال ۹۳ همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت فعالیت صندوق بیمه سلامت همگانی نیز شروع شد و براساس برآورد اولیه باید ۱۰ درصد جمعیت کشور بیمه شوند.

وی تصریح کرد: در این راستا ۱۹۰ هزار نفر از مردم استان همدان که هیچ نوع پوشش بیمه‌ای نداشتند با ثبت‌نام دفترچه بیمه سلامت دریافت کردند.

فرجی عنوان کرد: جمعیت بیمه شده در استان همدان در سال ۹۲ در چهار صندوق زیر پوشش سازمان بیمه سلامت ۹۹۵ هزار نفر بود که در سال ۹۳ به یک میلیون و ۱۱۰ هزار نفر٬ سال ۹۴ به یک میلیون و ۱۲۰ هزار نفر رسید.

وی با اشاره به وضعیت بیمه‌شدگان در چهار صندوق در سال گذشته گفت: بیش از ۱۳۲ هزار نفر کارکنان دولت٬ ۶۰ هزار نفر سایر اقشار٬ ۷۰۱ هزار نفر روستایی و ۱۷۳ هزار نفر بیمه سلامت در استان همدان بیمه شدند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان افزود: سال گذشته یک میلیون و ۶۷ هزار نفر از جمعیت استان زیر پوشش بیمه سلامت همگانی قرار گرفتند که یکی از عوامل کاهش تعداد افراد بیمه شده رفع مشکل هم‌پوشانی بیمه‌ای بوده است.

وی عنوان کرد: در مجموع تعداد افرادی که از صندوق بیمه همگانی استفاده کردند چهار میلیون و ۸۵۶ بار به مراکز درمانی طرف قرارداد مراجعه داشتند که ۱۸۸ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

فرجی از رشد سرانه بیمه شدگان صندوق روستایی خبر داد و گفت: سال ۹۲ سرانه و هزینه‌ها در صندوق بیمه روستایی ۱۲ میلیارد تومان بود که در سال گذشته ۸۰ میلیارد تومان هزینه کردیم به طوری که در دورترین مراکز روستایی نیز تیم سلامت مستقر است.

وی افزود: هزینه‌های صندوق‌های سطح دو و سه در سال ۹۲ بیش از ۹۰ میلیارد تومان بود که در سال گذشته هزینه‌های سایر صندوق‌ها ۳۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: تمام بیمه‌شدگان صندوق‌های بیمه سلامت استان همدان در سال گذشته پنج میلیون و ۳۰۰ میلیون بار به مراکز طرف قرارداد مراجعه کرده‌اند.

وی با اشاره به الکترونیکی شدن سیستم بیمه سلامت در سطح روستاها اظهار داشت: پرونده سلامت روستاییان در سامانه سیب در حال ثبت است که قرار است با سامانه امید لینک شود.

فرجی افزود: ثبت اطلاعات اسنادی داروخانه‌ها٬ مراکز تشخیصی٬ کلینیک‌ها و پاراکلینیک‌های طرف قرارداد به صورت دیجیتالی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه برای ثبت اطلاعات به صورت الکترونیکی باید تجهیزات لازم در مراکز استقرار یابد٬ تصریح کرد: حذف دفترچه‌ها در سطح صندوق روستایی در سال ۹۶ آغاز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به طرح پولی شدن بیمه عنوان کرد: یکی از اشکالات بیمه سلامت همگانی این است که افرادی که تمکن مالی دارند از خدمات این بیمه استفاده می‌کنند در این راستا از سال گذشته از طریق آزمون وسع وضعیت اقتصادی افراد بیمه شده بررسی می‌شود و براساس اطلاعات افرادی که مستحق هستند به صورت رایگان تحت پوشش قرار می‌گیرند و افراد دارای تمکن مالی حق بیمه پرداخت می‌کنند.

وی با اشاره به وضعیت معوقات مالی سازمان بیمه سلامت به مراکز طرف قرارداد گفت: سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان پرداختی داشتیم و همچنین مطالبات دانشگاه علوم پزشکی همدان تا شهریور سال ۹۵ پرداخت شد.

فرجی افزود: در حال حاضر ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی بیمه سلامت استان همدان به ۷۷۳ مرکز بهداشتی و درمانی طرف قرارداد است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا